Nou: Transferuri bancare de pe UniCreditCard in orice cont curent din Romania

Print Favourite

Ne face placere sa va anuntam ca, de la 1 septembrie 2017, toti posesorii de carduri de credit UniCreditCard emise de UniCredit Consumer Financing pot efectua transferuri de bani din limita de credit a cardului in orice cont curent din Romania printr-un simplu apel la InfoCenter, fara comision de transfer intra sau inter bancar si cu o dobanda anuala de 26,99%.
Solicitarea de transfer se poate face pentru pana la 40% din limita de credit (cumulat cu retragerile de numerar efectuate pana la data solicitarii transferului), furnizand codul IBAN in care se doreste trimiterea banilor.
Cum se poate transfera si imparti in rate?
Simplu, printr-un apel la InfoCenter (*2020, apel cu tarif normal in retelele mobile Orange, Vodafone, Telekom Romania si RCS&RDS / 021.200.20.20, apel cu tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania).
 
Cand se efectueaza transferul?
  • Catre conturi curente deschise la UniCredit Bank:
    • Transferurile solicitate in zilele lucratoare (de luni pana vineri) pana la ora 20:00 sunt realizate in aceeasi zi;
    • Transferurile solicitate in zilele lucratoare (de luni pana vineri) dupa ora 20:00 si in zilele nelucratoare (sambata, duminica, sarbatori legale etc.) sunt realizate in urmatoarea zi lucratoare.
  • Catre conturi curente deschise la alte institutii financiare:
    • Transferurile solicitate in zilele lucratoare (de luni pana vineri) pana la ora 14:30 sunt realizate in aceeasi zi;
    • Transferurile solicitate in zilele lucratoare (de luni pana vineri) dupa ora 14:30 si in zilele nelucratoare (sambata, duminica, sarbatori legale etc.) sunt realizate in urmatoarea zi lucratoare.