UniCredit Bank simplifica accesul clientilor persoane fizice la creditele fara ipoteca

Print Favourite

- Creditele pentru nevoi personale fara ipoteca si creditele de consum sunt oferite de UniCredit Consumer Financing prin intermediul retelei UniCredit Bank din intreaga tara;
- Principalele avantaje pentru clienti sunt simplificarea documentelor necesare contractarii unui credit, dobanzile mai scazute si posibilitatea de a opta pentru o asigurare  prin care este preluata plata ratelor in caz de somaj sau incapacitate de munca


Bucuresti, 29 iunie 2009
- UniCredit Bank a simplificat procedura de acordare a creditelor fara ipoteca pentru clientii persoane fizice si a redus dobanzile, precum si documentatia necesara contractarii unui imprumut.

Dobanzile pentru Creditul pentru Orice fara ipoteca au scazut cu pana la 4,8 puncte procentuale, in functie de perioada de acordare si de suma imprumutata. Dobanzile variable pentru acest produs se incadreaza acum intre 14,2 - 15,20% pentru RON si 16,65 - 18,65% pentru EUR, in timp ce dobanzile fixe variaza intre 17 - 20,50% pentru RON si 18,5% - 23% pentru EUR. Nu se percepe comision lunar pentru creditele in EUR, iar pentru creditele in RON se percepe un comision de 0,5% lunar.

Clientii persoane fizice pot beneficia de un credit de pana la 20.000 EUR pentru o perioada de pana la 10 ani, in conditii simplificate - doar un document de identitate si o dovada a veniturilor sunt necesare pentru a aplica (cu exceptia Creditului pentru Orice Expres, unde este solicitat doar un fluturas de salariu). Nu se solicita fisa fiscala sau cartea de munca, iar venitul minim acceptat a fost redus la 400 RON pentru creditul pentru nevoi personale negarantat si la 350 pentru creditul de consum Metro. Clientii pot opta pentru incheierea unei asigurari, prin care asiguratorul va prelua plata ratelor in caz de somaj sau incapacitate de munca.

"Prezenta UniCredit Consumer Financing IFN S. A. in Romania este o consecinta a dorintei UniCredit Bank de a oferi in reteaua sa de sucursale cele mai bune practici ale Grupului UniCredit in ceea ce priveste creditele de consum din Europa. Este vorba despre un portofoliu de produse de credit care utilizeaza cele mai avansate concepte actuale, un proces rapid de decizie automata si documentatie de credit facila”, a declarat Gauthier van Weddingen, CEO al UniCredit Consumer Financing IFN S. A.

“Una dintre prioritatile noastre este aceea de a oferi solutii de creditare accesibile, adaptate contextul economic actual” a spus Zoltan Major, Vicepresedinte UniCredit Bank, Divizia Retail. “Cooperarea cu divizia UniCredit specializata in credite de consum vine in intampinarea catorva dintre asteptarile principale ale clientilor nostri, care se refera la reducerea formalitatilor necesare obtinerii unui imprumut, a timpului de aprobare si a costurilor”.

Creditele fara ipoteca si creditele de consum sunt oferite de catre UniCredit Consumer Financing prin 221 de sucursale UniCredit Bank si 24 de agentii Metro.

Creditul pentru orice cu ipoteca

Durata

Valoare

Dobanzi fixe

Dobanzi variabile

RON

EUR

RON

EUR

Expres

6 luni-5 ani

500-3.500 EUR

20.50%

23.00%

   

Standard

6 luni-7 ani

3.500-8.000 EUR

18.00%

20.50%

15.20%

18.65%

Special

6 luni-10 ani

8.000-20.000 EUR

17.00%

18.50%

14.20%

16.65%

Refinantare

6 luni-10 ani

Pana la 20.000 EUR

18.00%

19.50%

15.20%

18.15%

 

 Despre UniCredit Consumer Financing

UniCredit Consumer Financing IFN S. A. este subsidiara din Romania a UniCredit Family Financing Bank S. p. a, banca ce face parte din UniCredit Group, cu specializare in furnizarea de solutii de creditare pentru familii. Prezenta in Italia, Germania, Bulgaria, Polonia, Rusia si, din anul 2008, in Romania, compania financiara deserveste in Europa aproximativ 3.900.000 de clienti persoane fizice.


Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiaza in prezent circa 600.000 clienti prin intermediul a 245 de sucursale. Banca furnizeaza in Romania o gama larga de produse si servicii specializate prin partenerii sai, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing si UniCredit Processes and Administration.