UniCredit Consumer Financing cauta inca sapte castigatori pentru promotia Creditul 11

Print Favourite

Bucuresti, 17 decembrie 2009 - UniCredit Consumer Financing cauta inca 7 membri ai "unsprezecelui castigator" pana la sfarsitul anului. De la momentul lansarii promotiei Creditul 11, la mijlocul lunii octombrie 2009, in sucursalele UniCredit Tiriac Bank, au fost desemnati deja primii 4 membri ai "echipei fantastice".

Promotia "Creditul 11", prin care se cauta "unsprezecele castigator" se desfasoara intre 12 octombrie si 31 decembrie 2009. Toti clientii care achizitioneaza in aceasta perioada un Credit pentru Orice pot alege sa primeasca 2 rate lunare cadou sau sa nu plateasca comisionul de acordare. Mai mult, toti clientii care achizitioneaza un credit in aceasta perioada pot face parte dintre cei 11 desemnati prin tragere la sorti care nu trebuie sa mai returneze creditul din momentul in care sunt castigatori ai promotiei. Dintre acestia, 4 au primit deja cadou soldul creditului contractat, iar alti sapte vor fi premiati pana in luna ianuarie 2010. 

Urmatoarea extragere va fi pe data de 21 decembrie, urmand ca restul pana la unsprezece sa fie desemnati pe 5 ianuarie 2010.

Primul castigator al "Creditului 11", doamna Anton Viorica Veronica, declara: "Este prima data in viata cand castig ceva si prin promotia "Creditul 11" am avut sansa sa primesc cadou ratele pe care trebuia sa le achit pentru renovarea apartamentului. Consider premiul ca fiind unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit vreodata. Am facut  cea mai buna alegere cu UniCredit Consumer Financing."

"Doresc sa-i felicit pe primii castigatori alesi si sunt convins ca premiul este unul  binevenit, avand in vedere contextul  economic actual", spune Gauthier van Weddingen, CEO al UniCredit Consumer Financing IFN S.A. "Unsprezecele castigator va fi in formatie completa la inceputul lui 2010, cand vom afla restul norocosilor care vor incepe anul cu dreptul."

In paralel cu aceasta promotie, UniCredit Tiriac Bank a lansat si Pachetul Campionilor, disponibil in editie limitata pentru clientii bancii pana la data de 31 decembrie 2009.


# # #

Despre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Tiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiaza in prezent circa 600.000 clienti prin intermediul a 245 de sucursale. Banca furnizeaza in Romania o gama larga de produse si servicii specializate prin partenerii sai, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance si UniCredit Processes and Administration.

 
Despre UniCredit Consumer Financing

UniCredit Consumer Financing IFN S.A. este subsidiara din Romania a UniCredit Family Financing Bank S.p.a, banca ce face parte din UniCredit Group, cu specializare in furnizarea de solutii de creditare pentru familii. Prezenta in Italia, Germania, Bulgaria, Polonia, Rusia si, din anul 2008, in Romania, compania financiara deserveste in Europa aproximativ 3.900.000 de clienti persoane fizice.