Cardul de credit UniCreditCard poate fi obţinut doar cu următoarele documente*:

  • 1Actul de identitate.
  • 2Acord de consultare a bazelor de date ANAF* (se completeaza direct in sucursala) sau documente doveditoare ale venitului pentru venituri provenite din alte surse decat salarii si pensii.

*aplicabil pentru categoriile de venituri (cu titlu de exemplu, salarii) ce pot fi interogate în bazele de date ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), în baza exprimării acordului de consultare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Natională de Administrare Fiscală (ANAF). Pentru celelalte categorii de venituri, este necesară prezentarea documentației de venit.
Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne si reglementarile legale.
Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing ISN S.A. sau situatiile in care este necesara o analiza suplimentara a cererii.