Grupul UniCredit

UniCredit este si va ramane o Banca Comerciala Pan Europeana simpla si de succes, cu un sistem complet de Banca Corporate si de Investitii, oferind clientilor ei o retea unica Vest, Central si Est-Europeana.

Raspundem nevoilor reale ale clientilor cu solutii reale, valorificand sinergiile dintre diviziile noastre de afaceri: CIB, Commercial Banking si Wealth Management. Modul in care sunt dezvoltate si oferite aceste solutii este la fel de important ca solutiile in sine, motiv pentru care tot ceea ce facem se bazeaza pe etica si respect.

Concentrandu-ne pe lucrurile care conteaza, punem la dispozitia clientilor expertiza locala si internationala, oferindu-le acces de neegalat la produse si servicii de top in 14 piete principale prin reteaua noastra bancara europeana. Prin cresterea durabila a afacerii, ne asiguram ca UniCredit ramane un castigator pan-european.

Ca parte a UniCredit Grup, UniCredit Consumer Financing si-a inceput activitatea in Romania in 2008. Suntem o institutie financiara specializata in finantare pentru persoane fizice.

In momentul de fata oferim credite de nevoi personale fara destinatie declarata si fara ipoteca, carduri de credit, precum  si credite in magazin si credite auto, acestea din urma prezente ca oferta in locatiile partenerilor nostri comerciali.

UniCredit Consumer Financing IFN SA este o societate administrata in sistem dualist, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/13865/14.08.2008, CUI 24332910, inscrisa in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub numarul RG-PJR-41-110247/24.10.2008, in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei sub numarul RS-PJR- 41-110065 si inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 10243.

Structura actionariatului
UniCredit Bank S.A. - 50,10%
UniCredit S.p.A. - 49,90%

Sediul social
Bd. Expozitiei 1F, et 6, sector 1, Bucuresti.

Capital social subscris si varsat: 103.269.200 Lei..

Activitatea de Bancassurance
UniCredit Consumer Financing IFN S.A a fost avizat de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor ca agent de asigurare subordonat, pentru prestarea activitatii de bancassurance.

Codul Unic din Registrul Intermediarilor in Asigurari si Reasigurari: RAJ502078


Conducerea activitatii de bancassurance

Anca Oprea
Funcţia: Șef Departament Operaţiuni Back Office
E-mail: anca.oprea2@unicredit.ro