unicredit card principalFoloseste cardul tau contactless si te bucuri de plati de pana la 100 de lei, pentru care nu mai este necesar sa introduci codul PIN. Este rapid, deoarece pur si simplu apropii cardul tau contactless de terminalul specializat, fara sa il mai inmanezi cardul casierului. Plata se poate efectua in siguranta, doar atunci cand suma este transmisa de casa de marcat terminalului POS, iar tu apropii cardul la maxim 2-4 cm de acesta, nefiind posibile plati din greseala.

In plus, cardurile emise de UniCredit Consumer Financing pot fi inrolate in serviciile de plata ApplePay si GooglePay, astfel poti efectua plati direct cu telefonul mobil, chiar si fara cardul fizic.

 

  • Beneficiezi de rate cu 0% dobanda la partenerii agreati.Trebuie doar sa optezi pentru numarul de rate dorit atunci cand efectuezi plata la POS cu cardul de credit UniCreditCard. Mai multe detalii despre numarul de rate si partenerii la care este valabila oferta gasesti aici.
  • PERIOADA DE GRATIE de maximum 50 DE ZILE pentru platile la comercianti sau plata utilitatilor si a serviciiilor, în cazul rambursarii integrale a sumelor folosite pâna la Data Scadenta.

  • Ai activ serviciul de transfer de bani de pe cardul de credit UniCreditCard in orice cont curent din Romania, fara comision de transfer inter sau intra bancar si cu dobanda anuala de 26,99%. Poti face transferuri de pana la 40% din limita de credit (cumulat cu retragerile de numerar efectuate pana la data solicitarii transferului).

    CUM? Printr-un simplu apel la InfoCenter (*2020, apel cu tarif normal, apelabil din retelele mobile / 021.200.20.20, apel cu tarif normal apelabil din orice retea).

  • Apeleaza Serviciul de Asistenta Clienti (Info Center 24/7) si poti efectua operatiuni precum: includerea  tranzactiilor in programul plata in rate egale, transformarea punctelor de loialitate, plata facturilor de utilitati catre beneficiarii agreati, blocarea/deblocarea/ reemiterea cardului, schimbare PIN si altele
  • Beneficiezi gratuit de livrarea cardului prin serviciul de curierat.
  • SigurantaServiciul 3D Secure pentru plati in siguranta pe Internet