Print Favourite

Bucura-te de toate beneficiile cardurilor tale* UniCredit cu Apple Pay. Este simplu si functioneaza de pe gadget-urile pe care le folosesti zilnic**.
Informatiile cardului tau sunt in siguranta, pentru ca acestea nu sunt stocate nici pe dispozitiv, nici pe serverele Apple. Plata la cumparaturi in magazine, prin aplicatii sau online este simpla, sigura si confidentiala.

De ce sa folosesti Apple Pay?


 

  • Apple Pay este simplu si functioneaza de pe toate dispozitivele Apple pe care le folosesti zilnic**;
  • Poti face plati securizate la cumparaturi in magazine, prin aplicatii sau online;
  • Poti folosi Apple Pay in orice loc care are disponibila plata contactless.

Cum adaugi un card in Apple Pay?


 

E simplu sa adaugi cardul tau in Apple Pay. Uite cum sa incepi:

  • In Mobile Banking, acceseaza cardul pe care doresti sa il inrolezi si apasa pe butonul "Add to Apple Wallet".
  • Pe iPhone, deschide aplicatia Wallet si apasa pe semnul “+”.
  • Pentru Apple Watch, deschide aplicatia Apple Watch de pe iPhone si selecteaza “Wallet & Apple Pay”, apoi apasa pe “Add Credit or Debit Card”.
  • Pe iPad, intra in Setari, deschide “Wallet & Apple Pay’’ si selecteaza “Add Credit or Debit Card”.
  • Pe MacBook Pro, folosind Touch ID-ul propriu, intra in System Preferences, selecteaza “Wallet & Apple Pay”, apoi alege “Add Card”.

Termeni si conditii Apple Pay

 

 Cum platesti cu Apple Pay?


Apple Pay este un mod simplu si sigur de a plati in magazine, prin aplicatii sau online cu iPhone, Apple Watch, iPad si Mac**. Poti finaliza rapid cumparaturile folosind dispozitivele pe care le ai la tine in fiecare zi. Apple Pay e, de asemenea, un mod sigur si mai rapid de a plati online sau in aplicatii pentru ca nu mai trebuie sa iti creezi un cont sau sa completezi formulare lungi

Plata in magazine

Apple Pay e un mod simplu de a plati in magazine folosind iPhone si Apple Watch. Poti finaliza rapid cumparaturile folosind dispozitivele pe care le ai la tine in fiecare zi.

Plata in aplicatii si online

Foloseste Apple Pay sa faci achizitii in diferite tipuri de aplicatii de pe iPhone sau iPad. Plata e simpla: selectezi Apple Pay cand vrei sa achizitionezi ceva si finalizezi plata folosind Face ID sau Touch ID. Apple Pay e, de asemenea, un mod sigur si mai rapid de a plati online in Safari, de pe iPhone, iPad sau Mac, atat timp cat nu trebuie sa iti creezi un cont sau sa completezi formulare lungi. Doar platesti si gata! De asemenea poti plati de pe MacBook Pro folosind Touch ID.**

Dispozitive

Apple Pay e modul simplu si sigur de a plati in magazine, prin aplicatii sau online direct cu iPhone, Apple Watch, iPad si Mac. Poti finaliza rapid cumparaturile folosind dispozitivele pe care le ai la tine in fiecare zi. Afla ce modele de dispozitive sunt compatibile cu Apple Pay si unde le poti folosi pentru cumparaturi si plati, aici.

 


Apple, logo-ul Apple, Apple Pay, Apple Watch, iPad, iPhone, Mac, MacBook Pro, Safari si Touch ID sunt marci comerciale ale Apple Inc., inregistrate in S.U.A. si in alte tari.

*UniCredit inseamna UniCredit Bank S.A. si UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

**Apple Pay functioneaza cu iPhone 6 si modelele aparute dupa acesta, in magazine, aplicatii si online in Safari; cu Apple Watch, in magazine si aplicatii (e nevoie de iPhone 6 si modelele aparute dupa acesta); cu iPad Pro, iPad (a 5 a generatie), iPad Air 2 si iPad mini 3 si modelele aparute dupa, in aplicatii si online in Safari; si cu Mac (2012 sau modele aparute dupa) in Safari cu un iPhone sau Apple Watch pe care este activat Apple Pay. Pentru o lista completa de dispozitive compatibile cu Apple Pay, intra pe support.apple.com/km207105.