Print Favourite

Sistemul nostru de valori este insprat din cel al Grupului din care facem parte si se bazeaza pe integritatea drept conditie a sustenabilitatii afacerii si obtinere a profitului, cele din urma necesare unei crestere generale a valorii.

Valorile dupa care ne ghidam activitatea zilnica sunt:

Egalitate:
Urmarim eliminarea discriminarii. In acest sens tratam oamenii cu respect si incercam satisfacerea in mod nepartinitor a nevoilor tuturor Clientilor in momentul in care suntem intr-o relatie de colaborare sau atunci cand le oferim asistenta de orice fel.

Transparenta:
Atunci cand ne referim la mesaje cu privire la informatii despre produsele si serviciile oferite Clientilor ne asiguram de transmiterea acestora la timp si de impartasirea corespunzatoare a detaliilor si cunostintelor cu cel mai ridicat nivel de claritate si completitudine.

Respect: Respectul rezulta din definirea corespunzatoare a rolurilor si responsabilitatilor pentru fiecare angajat al companiei si prin acordarea de atentie sporita oamenilor si nevoilor acestora referitoare la valori. De asemenea respectul se refera la protejarea confidentialitatii informatiei obtinute si adoptarea de reguli de conduita profesionala in concordanta cu valorile companiei.

Incredere: Se refera la "a fi de cuvant" si mentinerea unei atmosfere relaxate in colaborarea cu Clientii, prin dezvoltarea de relatii stabile si de lunga durata.

Libertatea de actiune: Crearea unei atmosfere in care toata lumea are "dreptul de a fi in dezacord" si de a-si exprima o opinie, precum si dreptul de a cultiva relatii "de la egal la egal".

Reciprocitate: Crearea unei atmosfere propice colaborarii, considerarea nevoilor individuale si oferirea de conditii de securitate sporita Clientilor, precum si intelegerea nevoilor acestora si traducerea acestor nevoi in produse si servicii.