Print Favourite
TRANSFERUL IN STRAINATATE AL DATELOR PERSONALE
 
Datele vor fi transferate către SWIFT, având calitatea de operator, în cazul în care realizarea de operaţiuni de plăţi solicitate de către dumneavoastră include procesarea prin sistemul SWIFT. In acest sens, exista posibilitatea ca datele transferate către SWIFT, în calitate de operator, sa fie accesibile Departamentului Trezoreriei SUA. Menționam ca pentru transferul internațional in SUA, exista Decizia Comisiei Europene din 12 iulie 2016, emisa în temeiul Directivei 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului, privind caracterul adecvat al protecției oferite de Scutul de confidențialitate UE-SUA.
 
In situația in care sunteţi cetăţean al Statelor Unite ale Americii (SUA) sau rezident pe teritoriul SUA, va informam ca, potrivit FATCA (The US Foreign Account Tax Compliance Act), va sunt aplicabile direct dispozițiile legale privind regimul fiscal al statului SUA, datele dumneavoastră fiind transmise către autorităţile fiscale din SUA.
 
In cazul in care datele dumneavoastră se vor transfera către alte societati / entitati din alte ţări in afara UE/EEA, veți fi informat si se vor aplica garanțiile prevăzute de art. 44-49 din Regulamentul UE.
 
INAPOI LA PROTECTIA DATELOR