Print Favourite

Simti energia? Simti emotia? Cea mai asteptata competitie sportiva a anului este in plina desfasurare si chiar daca nu esti neaparat fan fotbal, tot te prinde atmosfera electrizanta.

Oferta UniCreditCard: tu iti sustii echipa favorita, noi te sustinem pe tine

Traieste cele mai bune momente ale UEFA EURO 2024 asa cum iti place cel mai tare, impreuna cu prietenii, in locul vostru preferat de iesit la meci. Primesti 2% inapoi in puncte UniCredit (1 punct UniCredit = 1 leu) din tranzactiile achitate cu orice card de credit UniCreditCard in baruri, in perioada 14.06 - 14 07.2024.

 

Cateva detalii importante, de care trebuie sa tii cont:

 

Oferta este valabila pentru tranzactii cu orice tip de card de credit UniCreditCard Premium, Principal sau Partener, primar sau suplimentar.

Cashback-ul de 2% se acorda in limita a 100 de puncte UniCredit (100 de lei) per card pe perioada campaniei, la tranzactiile efectuate si nereversate (care nu au fost anulate), pe teritoriul Romaniei, in locatiile fizice la comercianti de tip baruri (definiti cu codul de comerciant MCC 5813-Drinking places - Bars,Tavernas). Valoarea cashback-ului se calculeaza raportat la valoarea tranzactiei eligibile, la momentul decontarii. Punctele se acorda in momentul decontarii tranzactiei, iar tu le vei putea vedea pe urmatorul raport de activitate (emis dupa decontarea tranzactiei eligibile).

Punctele sunt valabile 12 luni și pot fi utilizate în condițiile stabilite prin Contractului pentru emiterea cardului de credit - Termeni şi Condiţii de Emitere Card de Credit și prin Programul de Loialitate, disponibil AICI.

Oferta este aplicabila tuturor Detinatorilor si Utilizatorilor de carduri de credit participanti la Campanie, cu exceptia acelora ale caror carduri sunt blocate si/sau inregistreaza intarzieri in executarea obligatilor de plata asumate fata de Imprumutator conform Contractului pentru emiterea cardului de credit - Termeni şi Condiţii de Emitere Card de Credit.

 

Ce poti face cu punctele apoi?

 

Te bucuri de noi experiente impreuna cu UniCreditCard. Poti transforma punctele in bani apeland apeland *2020 (apel cu tarif normal, apelabil din retelele mobile):

Poti transforma orice multiplu de 10 de puncte daca detii un card de credit Principal sau Partener, respectiv orice multiplu de 20 de puncte daca detii un card de credit Premium, pentru a utiliza banii exclusiv pentru tranzactii viitoare cu cardul.

Sau poti utiliza punctele pentru a plati cu reducere comisionul aferent cardului:

In cazul cardului Principal, Comisionul pentru furnizare card de credit - emitere instrument de plata sau Comisionul anual pentru furnizare card de credit - administrare instrument de plata - 30 de puncte UniCredit in loc de 39 Lei

In cazul cardului Premium, Comisionul anual pentru furnizare card de credit - administrare instrument de plata pentru cardurile Principal - 180 de puncte UniCredit in loc de 200 Lei

In cazul cardului Partener, Comisionul lunar pentru furnizare card de credit - administrare instrument de plata cu reducere - 4 puncte UniCredit in loc de 5 Lei.

Punctele de loialitate “UniCredit” vor putea fi transformate in Lei numai la solicitarea Detinatorului, nu si a Utilizatorului, indiferent daca tranzactiile care au condus la acumularea punctelor de loialitate au fost efectuate prin intermediul cardului primar sau a celui suplimentar.