Print Favourite

 

Armonia si momentele frumoase in familie ne hranesc spiritul, ne dau energie buna si forta de munca.

Cardul tau de credit te sustine sa ai grija de tine si de familia ta si sa te bucuri relaxat de toate ocaziile care va aduc impreuna.

 

RATE FARA DOBANDA LA COMERCIANTI SELECTATI

Cu UniCreditCard de la UniCredit Consumer Financing poti achita in pana la 6 RATE EGALE FARA DOBANDA orice tranzactie (inclusiv cele online)* cu o valoare individuala de minimum 300 de Lei, realizate pentru:

Cumparaturi in SUPERMARKET-URI, RESTAURANTE si BENZINARII;
Bucura-te de sezonul plimbarilor, de vremea buna, mananca bine, iesi cu prietenii, creeaza amintiri.

Plata SERVICIILOR MEDICALE
Grija de sanatate este unul dintre cele mai de pret lucruri pe care il poti oferi, tie si celor dragi. Fii mereu atent la sanatatea ta, ca sa poti avea grija si de altii.

CASHBACK LA PLATA IN SUPERMARKET-URI PRIN PROGRAMUL MARTEA MASTERCARD

Fiecare zi de marti poate fi mai buna. Daca nu ai facut-o deja, inscrie-ti cardul de credit UniCreditCard emis sub sigla Mastercard in program pe site-ul Priceless, sectiunea Martea Mastercard, si urmareste campaniile in vigoare in cadrul Programului. Poti primi pana la 10% bani inapoi pe card.

In perioada 2 aprilie – 25 iunie 2024, la platile de minimum 100 de lei in supermarket-uri și magazine alimentarere, realizate intr-o zi de marti, cu cardul tau de credit UniCreditCard, vei primi 10% din valoarea tranzactiilor inapoi pe card (in limita a 15 lei per tranzactie si a 50 de lei per card per perioada campaniei).

Cashback de 10% se acorda in limita a 50 lei per card si 15 lei per tranzactie, la platile de minimum 100 de lei efectuate in zilele de marti in perioada 02.04.24 - 25.06.24 la supermarket-uri si magazine alimentare (terminale POS inregistrate in sistemul Mastercard sub MCC 5411) cu cardul Mastercard debit sau credit inscris in Programul Martea Mastercard. Detalii complete gasesti in Regulament, disponibil gratuit pe site-ul Mastercard Priceless, sectiunea Martea Mastercard.

 

CUM IMPARTI IN RATE:

Odata ce ai ales produsul sau serviciul dorit, stabilesti numarul de rate egale fara dobanda in care vei achita tranzactiile eligibile* prin una dintre modalitatile de mai jos:

  • La dispozitivul POS, in momentul efectuarii platii, pentru rambursare in 2-6 rate

  • Din aplicatia Mobile Banking de la UniCredit Bank** (in Sectiunea Program Plata in rate egale din meniul aferent cardului de credit), pentru setarea rambursarii in 2-6 rate

  • Raspunzand la SMS-ul** primit de la noi cu valoarea tranzactiei, pentru rambursarea in 6 rate (daca nu ai aplicatia Mobile Banking activata)

  • Apeland 24/7 InfoCenter**, pentru rambursarea in 2-6 rate

*Oferta este supusa unor termene si conditii si este valabila intre 1 aprilie – 30 iunie 2024, pentru tranzactii efectuate in LEI, in locatii fizice/online, la comercianti care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si care fac parte din urmatoarele categorii: supermarket-uri, restaurante, benzinarii, servicii medicale, avand oricare din codurile categoriilor de comercianti mentionate in Anexa 1 din Regulamentul campaniei.
**Solicitarea pentru setarea platii in rate egale fara dobanda se poate face doar de catre Detinatorul cardului de credit primar, conform contractului privind emiterea cardului de credit.

 

NU AI INCA APLICATIA MOBILE BANKING?

Descarc-o acum, activeaz-o si:

  • te bucuri de acces 24/7 la detaliile despre cardul tau de credit;
  • ai control asupra cardului (Blochezi/deblochezi cardul, modifici limitele de tranzacționare, autorizezi tranzacțiile e-commerce etc.);
  • intri in Programul de beneficii ShopSmart si activezi ofertele dorite;
  • si imparti tranzactiile in rate egale in cel mai simplu mod.

Detalii complete legate de aplicatie si activarea ei gasesti pe www.unicredit.ro/mobilebanking si despre Programul de beneficii ShopSmart pe www.unicredit.ro/shopsmart.

 

 

Detalii complete legate de aplicatie si activarea ei gasesti pe www.unicredit.ro/mobilebanking si despre Programul de beneficii ShopSmart pe www.unicredit.ro/shopsmart.