Print Favourite

Lista cu lucruri de facut e mereu in schimbare. Te gandesti la o vacanta? Trebuie sa faci mici schimbari prin casa? Ai vrea sa faci un curs de dezvoltare personala?

Pentru tot ce ai deja in plan, dar si ce mai apare pe parcurs, avem solutia pentru sesiuni de shopping reusite: cardul de credit UniCreditCard emis de UniCredit Consumer Financing, cu super-beneficii la cumparaturi.

Intre 3-9 rate fara dobanda
in primele 6 luni de la livrarea cardului, la orice cumparatura
de minimum 300 lei**

Zero comision de emitere
vs. comisionul standard de furnizare card de credit - emitere instrument de plata de 39 de lei

 

APLICA ACUM

 

Oferta este valabila pentru cardurile de credit UniCreditCard Principal achizitionate in perioada 6 ianuarie 2024 – 30 iunie 2024, accesand oferta din sucursalele UniCredit Bank sau prin aplicare online. Detalii in Regulamentul Programului de Plata in Rate Egale.

*Nu pot fi efectuate tranzactii in urmatoarele tari: Iran, Coreea de Nord, Siria, Crimea/ Sevastopol, Donetsk - regiune a Ucrainei, teritoriu numit Republica Populara Donetsk (RPD), Luhansk - regiune a Ucrainei, teritoriu numit Republica Populara Luhansk (RPL).

**Poti selecta numarul de rate in care imparti tranzactiile, in functie de valoarea acestora:

RATE

Valoare tranzactie minima

3 - 6 rate

300 Lei

3 - 9 rate

400 Lei

Impartirea in rate se poate face conform Regulamentului Programului Plata in Rate Egale.

 

ALTE beneficii

Oferta Speciala la utilizarea UniCreditCard:

Cardul tau de credit iti este alaturi pentru a-ti sustine ritmul si planurile pentru acest an.
Cu UniCreditCard poti achita in pana la 6 RATE EGALE FARA DOBANDA orice tranzactie (inclusiv cele online) cu o valoare individuala de minimum 300 de Lei, realizate pentru plata:

  • taxelor si impozitelor locale datorate statului roman;
    Nu uita ca daca le achiti pana la 31 martie 2024, poti beneficia si de o reducere de pana la 10% conform Codului Fiscal. Aceasta reducere se poate acorda prin hotararea Consiliului Local.

  • facturilor de utilitati (ex. gaze sau electricitate);

  • serviciilor de streaming (ex. abonamente la aplicatii de filme);

  • amenzilor

  • cumparaturilor efectuate in supermarket-uri

Oferta este supusa unor termene si conditii si este valabila intre 6 ianuarie – 31 martie 2024, pentru tranzactii efectuate in LEI, in locatii fizice/online, la comercianti care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si care fac parte din urmatoarele categorii: taxe si impozite locale, utilitati, servicii de streaming, amenzi, supermarket-uri, avand oricare din codurile categoriilor de comercianti mentionate in Anexa 1 din Regulamentul Campaniei.

ALTE DETALII DESPRE OFERTA DE CARD

 

MAI MULTE DETALII      APLICA ACUM

 

***Valabila exclusiv pentru platile la comercianti sau facturi utilitati.
****Detalii pe www.unicredit.ro/shopsmart


UniCreditCard Principal fara Asigurare/ cu Asigurare (comision de emitere 0 in primul an) pentru un card de credit Principal fara Asigurare de viata atasata/ cu Asigurare de viata atasata (cu prima de Asigurare lunara, de 0,5% din suma datorata), oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA, pentru o limita de credit de 5.367 Lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) avand o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti considerandu-se ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM national sau international (din afara grupului UniCredit) si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare, suma lunara de plata (pentru rate egale) este de 276,27 Lei / 302,88 Lei, valoarea totala platibila 7.645,81 Lei / 8.158,57 Lei, iar DAE este de 30,54% / 38,33%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de furnizare card de credit - emitere instrument de plata  0 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit – administrare instrument de plata de 39 Lei, fara atasarea unei asigurari de viata/cu atasarea unei asigurări de viață cu primă lunara de 0,5% din suma datorata,  si comisionul utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit in valoare de 2%+ 4 Lei și, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea unei asigurări de viata, prima lunara de asigurare de viata de 0,5% din suma datorata (in valoare de 26,4 lei/ luna, cu zero costuri de finantare asigurare). Produsul de Asigurare de viata atasat cardului este optional, produsul de card de credit putand fi acordat si fara o asigurare de viata atasata. In cazul in care doresti sa atasezi produsului de card de credit si un produs de asigurare de viata, te rugam sa consulti detaliile si costurile aferente pe  www.ucfin.ro, in sectiunea “Asigurari”. Asigurare de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea Supraveghere Financiara cu numarul RAJ 502078

Aceste produse sunt oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.