Print Favourite

Lista cu lucruri de facut e mereu in schimbare. Te gandesti la o vacanta? Trebuie sa faci mici schimbari prin casa? Ai vrea sa faci un curs de dezvoltare personala?

Pentru tot ce ai deja in plan, dar si ce mai apare pe parcurs, avem solutia pentru sesiuni de shopping reusite: cardul de credit UniCreditCard emis de UniCredit Consumer Financing, cu super-beneficii la cumparaturi.

Intre 3-12 rate fara dobanda
in primele 6 luni de la livrarea cardului, la orice cumparatura
de minimum 300 lei**

Zero comision de emitere
vs. comisionul standard de furnizare card de credit - emitere instrument de plata de 39 de lei

 

APLICA ACUM

 

Oferta este valabila pentru cardurile de credit UniCreditCard Principal achizitionate in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2023. Detalii in Regulamentul Programului de Plata in Rate Egale. Pentru cardurile achizitionate in perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2022 gasesti detalii aici.

*Cu exceptia urmatoarelor tari: Iran, Cuba, Coreea de Nord, Sudan, Sudanul de Sud, Siria, Crimea/Sevastopol

**Poti selecta numarul de rate in care imparti tranzactiile, in functie de valoarea acestora:

RATE

Valoare tranzactie minima

3 - 6 rate

300 Lei

3 - 8 rate

400 Lei

3 - 10 rate

500 Lei

3 - 12 rate

600 Lei

Impartirea in rate se poate face conform Regulamentului Programului Plata in Rate Egale.

 

ALTE beneficii

Ia-ti un card de credit nou Mastercard emis de UniCredit Consumer Financing si intri in tragerea la sorti pentru unul din premiile de mai jos:

  • In perioada 14.03-14.04.2022, una dintre cele 9 experiente VIP* la cele mai importante competitii sportive din lume: Finala competitiei UEFA Champions League, in mijlocul tenisului-spectacol de la Roland Garros sau la intensitatea meciurilor de baschet de la Cupa Mondiala FIBA 3x3

  • In perioada 15.04-15.05.2022, unul dintre cele 15 kit-uri** in editie limitata dedicate lui Lionel Messi, inspirate de UEFA Champions League si de Cupa Mondiala FIBA 3x3

Campania este organizata de Mastercard si este valabila in perioada 14.03.2022 - 15.05.2022, pe teritoriul Romaniei. Detalii complete gasesti in Regulamentul Campaniei si pe site-ul https://www.mastercard.ro/.

ALTE DETALII DESPRE OFERTA DE CARD

 

MAI MULTE DETALII      APLICA ACUM

 

***Valabila exclusiv pentru platile la comercianti sau facturi utilitati.
****Detalii pe www.unicredit.ro/shopsmart


UniCreditCard Principal fara Asigurare/ cu Asigurare (comision de emitere 0 in primul an) pentru un card de credit Principal fara Asigurare de viata atasata/ cu Asigurare de viata atasata (cu prima de Asigurare lunara, de 0,5% din suma datorata), oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA, pentru o limita de credit de 5.367 Lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) avand o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti considerandu-se ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM national sau international (din afara grupului UniCredit) si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare, suma lunara de plata (pentru rate egale) este de 276,27 Lei / 302,88 Lei, valoarea totala platibila 7.645,81 Lei / 8.158,57 Lei, iar DAE este de 30,54% / 38,33%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de furnizare card de credit - emitere instrument de plata  0 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit – administrare instrument de plata de 39 Lei, fara atasarea unei asigurari de viata/cu atasarea unei asigurări de viață cu primă lunara de 0,5% din suma datorata,  si comisionul utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit in valoare de 2%+ 4 Lei și, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea unei asigurări de viata, prima lunara de asigurare de viata de 0,5% din suma datorata (in valoare de 26,4 lei/ luna, cu zero costuri de finantare asigurare). Produsul de Asigurare de viata atasat cardului este optional, produsul de card de credit putand fi acordat si fara o asigurare de viata atasata. In cazul in care doresti sa atasezi produsului de card de credit si un produs de asigurare de viata, te rugam sa consulti detaliile si costurile aferente pe  www.ucfin.ro, in sectiunea “Asigurari”. Asigurare de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea Supraveghere Financiara cu numarul RAJ 502078

Aceste produse sunt oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.