Print Favourite

Cu o singura vizita la banca, primesti o limita de credit intre 700 si 35.000 de lei, in functie de venitul tau. Ai acces la 100% din aceasta suma atat la cumparaturile in magazin cat si online si 40% atunci cand retragi bani la ATM. Limita zilnica maxima de tranzactionare este de 8.000 Lei pentru tranzactii la comercianti sau online si 4.000 Lei la ATM/transferuri bancare.

Este necesar sa rambursezi lunar minimum  4% din Creditul utilizat pana la finalul ciclului de tranzactionare (fara a se lua in calcul valoarea ratelor din programul PRE cu dobanda) +100% valoarea sumei ce reprezinta depasire neautorizata +100% valoarea sumei ce reprezinta depasire autorizata + 100% din valoarea comisioanelor aferente + 100% prima de asigurare + 100% dobanzi + 100% ratele din programul PRE cu dobanda, dar nu mai putin de 25 de lei.

Perioada de gratie de maximum 50 de zile este valabila doar pentru platile la comercianti si plata facturilor de utilitati,si poti beneficia de ea daca rambursezi integral pana la Data Scadenta sumele folosite.

Rata dobanzilor este fixa pe intreaga durata a contractului si este diferita in functie de tipul de tranzactie: 24.99%, pentru tranzactii la comercianti sau online, si 26.99% pentru retragerile de la ATM.

Cardul este valabil 36 de luni, cu posibilitatea de prelungire automata.

Cu cardurile de credit UniCreditCard nu pot fi efectuate tranzactii in urmatoarele tari: Iran, Coreea de Nord, Siria, Crimea/ Sevastopol, Donetsk - regiune a Ucrainei, teritoriu numit Republica Populara Donetsk (RPD), Luhansk - regiune a Ucrainei, teritoriu numit Republica Populara Luhansk (RPL).

Conditii de eligibilitate:
Poti solicita un Card de credit Principal daca ai intre 22 si 70 ani, respectiv intre 25 si 60 ani daca esti navigator.

Venitul net minim trebuie sa fie:

 

 • Pentru pensionari: 1.281 Lei
 • Pentru venituri de tip salarial (cu exceptia CIC): 1.814 Lei
 • Pentru venituri din Indemnizatia Crestere Copil: 1.495 Lei
 • Pentru navigatori: min. 1.250 Lei

 

Surse de venituri acceptate:

 • venituri din salarii (si asimilate: norma de hrana si indemnizatie de maternitate);
 • venituri obtinute de navigatori;
 • venituri din activitati liberale;
 • pensii;
 • diurna;
 • contracte de management sau administrare;
 • venituri obtinute in baza unui contract de mandat pentru membrii CA.

 

Exemplu reprezentativ: pentru un card de credit Principal fara Asigurare de viata atasata/ cu Asigurare de viata atasata (cu prima de asigurare lunara, de 0,5% din suma datorata), oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA, pentru o limita de credit de 5.367 Lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) avand o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti, considerandu-se ca valoarea liniei de credit se retrage integral la data acordarii, 40% in numerar la ATM national sau international (din afara grupului UniCredit) si 60% prin plati la comercianti, si nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare, suma lunara de plata (pentru rate egale) este de 313,71 Lei / 340,13 Lei, valoarea totala platibila 7.630,18 Lei / 8.139,1 Lei, iar DAE este de 31,33% / 39,2%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de furnizare card de credit - emitere instrument de plata 39 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit administrare instrument de plata de 39 Lei, comisionul utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit in valoare de 2%+ 4 Lei si, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea unei asigurari de viata, prima lunara de asigurare de viata de 0,5% din suma datorata (in valoare de 26,4 lei/ luna, cu zero costuri de finantare asigurare).

In cazul in care doresti sa atasezi produsului de card de credit si un produs de asigurare de viata, te rugam sa consulti detaliile si costurile aferente pe www.ucfin.ro/asigurari. Asigurarea de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078 si este un produs optional, produsul de credit putand fi acordat si fara o asigurare de viata atasata.

Acest produs financiar este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.