Print Favourite

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru bunurile achizitionate atat online, cat si din magazine fizice, achitate total sau partial cu cardul tau de credit UniCreditCard emis sub sigla Mastercard.

Asigurarea este acordata automat, prin programul de beneficii Mastercard, cardurilor de credit UniCreditCard Principal si Partener emise de UniCredit Consumer Financing. Asadar, nu trebuie sa faci nimic pentru a o activa.

Cum functioneaza?

 • 1 Plateste cu cardul de credit Mastercard

  Asigurarea iti este oferita automat, fara sa fie nevoie sa completezi vreun formular. Pentru ca bunurile pe care le achizitionezi sa fie acoperite, trebuie sa le fi achitat cu cardul de credit UniCreditCard Principal sau Partener.

 • 2 Evenimentul neprevazut
  Poti formula o cerere de despagubire in cazul in care ti se intampla ca bunurile cumparate online* sau din magazine fizice:

       sa se deterioreze accidental

       sa fie furate

  Totodata, esti acoperit de asigurare in cazul in care constati la livrare ca bunurile achizitionate online nu functioneaza corespunzator din cauza deteriorării accidentale.

  *Asigurarea este disponibila pentru cumparaturi facute folosind cardul tau de credit UniCreditCard, pentru achiziții online efectuate in Romania sau in SEE, Regatul Unit, Norvegia si Elvetia sau in magazinele fizice efectuate in intreaga lume.

 • 3 Cererea de despagubire

  Asigurarea acopera obiectele cu valoare cuprinsa intre 50 si 500 de euro, timp de 30 de zile de la achizitia acestora**. Daca apare necesitatea, Asiguratorul va repara, va inlocui obiectul sau iti va restitui valoarea cu care l-ai achizitionat.

  Pentru a face o cerere de despagubire, trebuie sa apelezi numarul de telefon 0800400560, gratuit, cu suport in limba romana.

  **Despagubirea se acorda pana la o limita de 500 de euro (sau echivalentul in orice moneda) pentru fiecare eveniment asigurat si 500 de euro in total pentru toate evenimentele asigurate pentru care titularul de card depune o cerere de despagubire in orice perioada de 365 de zile din cadrul perioadei de acoperire (toate costurile incluse)

 • 4 Totul se rezolva

  Dupa ce primeste Asiguratorul toate documentele justificative, vei primi un raspuns la cererea ta de despagubire in maximum 5 zile lucratoare. Ulterior, te bucuri de produsul reparat sau inlocuit, ori de contravaloarea acestuia inapoi pe card, dupa caz.

  Asigurarea este supusa unor termene si conditii. Detalii complete despre beneficiul oferit de Mastercard, inclusiv Documentul de Informare privind produsul de asigurare si Termenii si Conditiile ofertei, gasesti aici.