Print Favourite

PROGRAME AFERENTE UTILIZARII CARDULUI DE CREDIT UNICREDITCARD

PROGRAMUL PLATA IN RATE EGALE

APLICA!

Cumpara mai usor ceea ce conteaza pentru tine! Poti rambursa flexibil, in rate avantajoase, fiecare cumparatura de minim 300 de lei. Poti opta pentru:

*Poti selecta numarul de rate in care imparti tranzactiile in functie de valoarea acestora:

RATE

Valoare tranzactie minima

3 rate

300 Lei

3 sau 4 rate

400 Lei

3, 4 sau 5 rate

500 Lei

3, 4, 5 sau 6 rate

600 Lei

Setezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi:

  • Sunand la InfoCenter
  • Raspunzand la SMS-ul primit, cu valoarea si moneda tranzactiei, pentru numarul de rate prestabilit
  • La dispozitivele POS din magazinele semnalizate cu sigla programului Mastercard-Plata in Rate:

Detalii despre oferta, dar si despre plata in rate egale cu cardurile UniCreditCard achizitionate inafara campaniei, gasesti in Regulamentul Programului.


PROGRAM DE LOIALITATE

Program ShopSmart

Acceseaza ShopSmart in Mobile Banking si bucura-te de beneficii!

Activeaza ofertele de la brandurile preferate si poti acumula puncte de Loialitate UniCredit la fiecare achizitie cu UniCreditCard (1 punct UniCredit = 1 Leu)

Cum? Intra in Mobile Banking, acceseaza sectiunea Oferte din partea de jos a aplicatiei si intra in programul ShopSmart.

Primesti punctele UniCredit pana la finalul lunii urmatoare celei in care au fost facute cumparaturile. Programul ShopSmart este disponibil pentru cardurile primare si este supus unor termene si conditii. Acceseaza www.unicredit.ro/shopsmart pentru detalii si Regulament. Poti transforma punctele in bani prin apel la InfoCenter, pe care ii poti utiliza la viitoare cumparaturi cu cardul, sau le poti folosi pentru achitarea cu reducere a comisionului de furnizare card de credit - emitere instrument de plata sau a comisionului anual pentru furnizare card de credit – administrare instrument de plata (30 puncte in loc de 39 Lei), conform regulamentului Programului de Loialitate.

Program de loialitate

Din 1 aprilie 2020, primesti:

  • 1% INAPOI in puncte UniCredit (1 punct=1 Leu), la tranzactiile de achizitie produse alimentare si non-alimentare efectuate cu cardul de credit la comerciantii nationali sau internationali care fac parte din categoriile descrise in cadrul Regulamentului (de exemplu: supermarket, hypermarket, piata alimentara dotata cu POS, patiserii, covrigarii, cofetarii, magazine de produse lactate etc.).Nu sunt eligibile tranzactiile de achizitie a produselor de tip specializat (de exemplu: produse electrocasnice, restaurant etc.) in cazul in care acestea sunt efectuate la dispozitivele de plata POS aflate in spatiile special amenajate ale comerciantului, dedicate comercializarii acestui segment de produse, daca acestea sunt codificate, conform Organizatiei Internationale de Carduri sub egida careia este emis cardul, in alte categorii decat cele prevazute in Regulament.
  • 0,1% INAPOI pentru restul tranzactiilor efectuate cu cardul de credit UnicreditCard Principal la comercianti atat pe teritoriul Romaniei, cat si international, la dispozitive de plata de tip POS sau online, incadrati in alte categorii decat cele mentionate anterior, precum si pentru plata utilitatilor la beneficiarii agreati.

Limita maxima de puncte: 100 de puncte/ciclu de tranzactionare. Punctele sunt valabile 12 luni. Detalii in Regulament.

Daca activezi cardul de credit in primele 30 de zile de la primirea acestuia si il utilizezi pentru plati la comercianti, primesti 30 de puncte de loialitate UniCredit.

Punctele se transforma in bani apeland Serviciul de Asistenta Clienti (InfoCenter) +40 21 200 2020 (apel cu tarif normal apelabil din orice retea) sau *2020 (apel cu tarif normal, apelabil din retelele mobile).

Poti transforma orice multiplu de 10 de puncte, pentru a utiliza banii exclusiv pentru tranzactii viitoare cu cardul. Punctele pot fi de asemenea utilizate pentru a plati Comisionul pentru furnizare card de credit - emitere instrument de plata sau Comisionul anual pentru furnizare card de credit - administrare instrument de plata 30 de puncte pentru plata comisionului de 39 Lei.


TRANSFER CREDIT - TRANSFERURI BANCARE IN RATE

Accesezi bani de pe cardul UniCreditCard usor, alimentand cu pana la 40% din limita de credit orice cont curent din Romania, printr-un simplu apel la *InfoCenter.

 

Promotii valabile pana la 31.12.2021. Consulta toate detaliile in Regulament

*021 200 20 20 (apel cu tarif normal apelabil din orice retea) sau *2020 (apel cu tarif normal, apelabil din retelele mobile).