Print Favourite

 

Niciun plan aparut peste noapte nu e greu de acomodat, nicio cheltuiala imprevizibila nu ar trebui sa te sperie. Exista solutii pentru toate, pentru ca ai acces smart la numerar de pe cardul tau de credit UniCreditCard emis de UniCredit Consumer Financing.

OFERTA UNICREDITCARD

In perioada 12 martie 2024 – 30 iunie 2024,
poti retrage numerar de la orice ATM din Romania cu cardul de credit UniCreditCard
si sa rambursezi ulterior banii in

pana la
12 rate lunare egale

 

cu dobanda promotionala fixa
de 16,99%
/an
(versus dobanda standard anuala, fixa, de 26,99%)

Detalii complete gasesti in Regulament.

IATA UN CALCUL RAPID, SA ITI POTI FACE O IDEE

Sa zicem ca ai nevoie rapid de 500 de lei si disponibilul
din contul tau curent nu este suficient.

*Calculul ratei este efectuat luand in considerare rambursarea pe o perioada de 12 luni, cu o dobanda anuala promotionala fixa de 16,99%. In rata exemplificata nu este inclus comisionul de utilizare ATM**.

 

IMPORTANT DE RETINUT:

Limita maxima disponibila pentru retrageri si transferuri bancare de pe cardul de credit este de 40% din limita de credit.

Alege impartirea tranzactiei in rate in aceeasi zi in care faci retragerea pentru a beneficia din start de dobanda redusa.

Trebuie sa soliciti includerea oricarei tranzactii eligibile intr-un termen maximum de 20 de zile calendaristice de la data efectuarii acesteia (inclusiv).

**Comisionul de utilizare ATM in reteaua UniCredit Bank S.A., a Grupului UniCredit din strainatate si Euronet din Romania este de 2%, iar in reteaua altor banci din Romania si din strainatate este de 2% + 4 LEI

 

ALEGI IMPARTIREA TRANZACTIEI
IN PANA LA 12 RATE EGALE:

Din aplicatia Mobile Banking de la UniCredit Bank (in Sectiunea Program Plata in rate egale din meniul aferent cardului de credit), pentru setarea rambursarii in 2-12 rate egale***

Raspunzand la SMS-ul primit de la noi cu valoarea tranzactiei, pentru rambursarea in 12 rate egale*** (daca nu ai aplicatia Mobile Banking activata)

Apeland 24/7 InfoCenter pentru setarea rambursarii in 2-12 rate.

***Prin acest canal, solicitarea pentru setarea platii in rate se poate face doar de catre Detinatorul cardului de credit primar, conform contractului privind emiterea cardului de credit.

 

Nu ai aplicatia Mobile Banking?
Descarc-o acum, activeaz-o si:

te bucuri de acces 24/7 la detaliile despre cardul tau de credit

ai control asupra cardului (Blochezi/deblochezi cardul, modifici limitele de tranzactionare, autorizezi tranzactiile e-commerce etc.)

intri in Programul de beneficii ShopSmart si activezi ofertele dorite

si imparti tranzactiile in rate egale in cel mai simplu mod

 

 

Detalii complete legate de aplicatie si activarea ei gasesti pe www.unicredit.ro/mobilebanking si despre Programul de beneficii ShopSmart pe www.unicredit.ro/shopsmart.